Skip to main content Door naar footer

relatiebanner

Uw aanschaf verzekerd van kwaliteit en garantie

Voor zekerheid en garantie kiest u voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Zo bent u zeker van financiële kwaliteit en garantie. Niet alleen uw aanbetaling is veiliggesteld, maar ook de opvolging van aanspraken op fabrieksgarantie worden door de stichting begeleid, als uw leverancier onverhoopt niet meer bestaat. LET OP! Uw garantie is alleen geldig wanneer u in het bezit bent van een geldig garantiecertificaat. Doe derhalve pas een aanbetaling, nadat u een geldig garantiecertificaat in uw bezit heeft. Vraag via mijn certificaat uw garantiecertificaat online aan. 

Aanbetalingsgarantie

SGZE aangesloten bedrijven bieden u als klant maximale zekerheid

Fabrieksgarantie

Naast uw aanbetaling is ook opvolging van fabrieksgarantie gegarandeerd

Geschillenregeling

SGZE-deelnemers onderschrijven de geschillenregeling, waardoor kostbare juridische procedures worden vermeden

Sinds oprichting in 2014 reeds 170873 systemen aangemeld, goed voor 731306 kWp.

Aangesloten Leveranciers

Onderstaand een greep uit de leveranciers die zich aangesloten hebben bij de SGZE om hun klanten maximale zekerheid te bieden. Hiervoor hebben ze een uitgebreid selectieproces doorlopen. Een proces waardoor we u als klant kunnen garanderen dat niet alleen uw aanbetaling maar ook uw garantie volledig is afgedekt. Zekerheid voor u als klant.


Bekijk alle deelnemers

Overweegt u zonnepanelen? Vraag altijd aan uw leverancier of deze is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Dan weet u zeker dat u garantie heeft op onder meer uw aanbetaling. En loopt u geen risico. Vraag nu een offerte aan!

Heeft u een vraag of een opmerking?

Weet u zeker dat u garantie heeft op uw aanbetaling? Vraag altijd aan uw leverancier of deze is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Als u een offerte aanvraagt, kunt u er zeker van zijn dat u voldoende zekerheid heeft.

Heeft u een vraag of een opmerking? Ga dan naar de contactpagina en stel uw vraag. Onze stichting zorgt ervoor dat u snel geholpen wordt.