Uw garanties

  • Uw aanbetaling is gegarandeerd.
  • Toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie.
  • Kwaliteit en deskundigheid.
  • Geschillencommissie.

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Een leverancier die is aangesloten bij SGZE biedt u die zekerheid. 

Aangesloten leveranciers hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financien op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden.

Als u een aangesloten leverancier inschakelt bent u zeker van het feit dat in geval van faillissement van de leverancier de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel. 

 

Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting in behandeling genomen. Mocht uw leverancier niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij kan op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw aanspraak op fabrieksgarantie zal kunnen behandelen.   

Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiele zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor nu en in de toekomst. 

 

Offerte aanvragen